Студентка Коледжу пройшла навчання в 1+1 media school

Автор: admin від 12-05-2021, 23:37

Студентка Коледжу пройшла навчання в 1+1 media school

 

Студентка відділення технологій Київського фахового коледжу прикладних наук Златослава Вишківська взяла участь у конкурсі телеканалу 1+1 і виборола безкоштовне навчання в 1+1 media school на курсі «РОБОТА ВЕДУЧОГО В КАДРІ».

 

 З березня 2021 року команда 1+1 media school розпочала прийом заявок на навчальний курс «Контент-мейкер: нове ТВ шоу «Твій день». Новостворений курс надавав можливість навчатися в реальному часі на реальному кейсі, залучившись в проєкт «Твій день» — перше в Україні денне шоу у форматі інфотейнмент, яке скоро транслюватиметься в ефірі телеканалу 1+1.

Команда 1+1 media school надавала 2 грантових місця для безкоштовного навчання на курсі. Щоб отримати ці грантові місця, необхідно було написати пост-есе на тему: «Чим я можу бути корисний ТБ?» та розмістити публікацію на своїй відкритій сторінці в Instagram з відміткою акаунтів проєкту «Твій день» (@tviyden_official) та 1+1 media school (@school1plus1).

 

Студентка Коледжу пройшла навчання в 1+1 media school

 

Златослава Вишківська, студентка ІІ курсу з групи ЛПВ-19, вразивши організаторів конкурсу своїм дописом, стала третьою у списку переможців та  отримала спеціальну відзнаку від команди шоу – безкоштовне навчання в 1+1 media school на курсі «Робота ведучого в кадрі». Наразі студентка завершила навчання в найкращих  тренерів 1+1 media school. Дівчина отримала неоціненний досвід та ґрунтовні практичні навички, які допоможуть їй у подальшій  самореалізації у медійних професіях.

 

Студентка Коледжу пройшла навчання в 1+1 media school

 

Коментарі:

Залишити коментар