DESIGN MEETS

Автор: admin від 27-04-2021, 21:14

DESIGN MEETS

 

27 квітня 2021 року, у Всесвітній день графічного дизайнера,  у Київському фаховому коледжі прикладних наук  розпочалася серія  зустрічей з фахівцями у сфері дизайну, fashion і легкої промисловості під назвою  DESIGN MEETS.

 

 

Головним спікером першого заходу з цього циклу стала Олександра Какуріна - керівниця Департаменту по роботі з дизайнерами  Ukrainian Fashion Week, керівниця проєкту «Погляд у майбутнє», фахівчиня Київського фахового коледжу прикладних наук. Модераторкою зустрічі була Марія Івасенко – голова циклової комісії дизайну.   

 

DESIGN MEETS

 

Учасниками події стали студенти-дизайнери та викладачі Коледжу, а також зацікавлені особи з інших навчальних закладів.  

Олександра Какуріна презентувала цікаву доповідь на тему: «Конкурси молодих дизайнерів: вимоги та «правила гри». Фахівчиня надала ґрунтовну інформацію про роль і значення фахових конкурсів для професійного становлення майбутніх дизайнерів, окреслила перспективи, які відкриваються перед учасниками подібних конкурсів.

 

 

DESIGN MEETS

 

 

 

DESIGN MEETS

 

 

 

DESIGN MEETS

 

 

 

Під час своєї доповіді спікерка продемонструвала цікаві відеофрагменти з різноманітних конкурсів і показів, які проходять за підтримки  UFW,  розповіла про умови участі в кожному з них, проаналізувала переваги й недоліки названих конкурсів, звернула увагу на досвід, який можна отримати від участі в таких заходах.

 

 

 

DESIGN MEETS

 

 

 

DESIGN MEETS

 

 

 

DESIGN MEETS

 

 

 

Зустріч була дуже  насиченою та продуктивною, з великою кількістю корисної та актуальної інформації для дизайнерів-початківців. Після виступу слухачі отримали можливість поставити свої запитання та більш детально з’ясувати те, що їх зацікавило.  

Коментарі:

Залишити коментар