Студентська онлайн-конференція

Автор: admin від 21-04-2021, 14:36

Студентська онлайн-конференція

 

21 квітня 2021 року студенти Київського фахового коледжу прикладних наук під керівництвом голови профспілкового комітету Надії Фадєевої взяли участь у ІV науково-практичній конференції  «Історія, сучасний стан та перспективи профспілкового руху у світі»

 

Учасниками заходу були науковці, голови профкомів, профспілковий актив, викладачі та студенти з різних навчальних закладів України. Від Профспілки працівників освіти і науки України участь в роботі конференції взяла Ольга Чабанюк – заступниця голови Профспілки працівників освіти і науки України, голова Ради осіб, які навчаються.

Наш Коледж на заході представили:

  • студент відділення бізнесу, голова Студентського парламенту – Тарас Генчев,  який виступив з доповіддю на тему:  «Студентське самоврядування та студентські профспілки України: їхні проблеми та перспективи»;
  • студентка відділення технологій Ніна Бражевська, яка  долучилася до участі з доповіддю на тему: «Шведська конференція профспілкових асоціацій SACO, студентський ярмарок SACO».

За підсумками науково-практичної конференції буде видано збірник матеріалів, що дозволить молоді ознайомитися з напрацюваннями профспілкового руху в Україні,  осмислити перспективи й шляхи розвитку профспілок.   

 

Студентська онлайн-конференція

 

Коментарі:

Залишити коментар