Методична рада Коледжу

Автор: admin від 15-04-2021, 18:47

Методична рада Коледжу

 

 

15 квітня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося чергове засідання методичної ради

 

 

Нараду під керівництвом заступника директора з навчально-методичної роботи Юрія Щербаня було організовано в дистанційному форматі з використанням платформи Zoom. До участі приєдналося близько 50 педагогічних та науково-педагогічних працівників.

Розпочали засідання з виступу Юрія Щербаня, який ознайомив колектив зі змістом протоколу засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій № 34 від 14.04.2021 року, розповів про особливості організації освітнього процесу Коледжу на наступні тижні.

 

Методична рада Коледжу

 

Методична рада Коледжу

 

Далі учасники методичної ради заслухали інформацію Андрія Сергієнка -  відповідального за реєстрацію студентів на ЗНО, який доповів про організацію освітнього процесу в травні 2021 року, зокрема й для студентів ІІ курсу. Доповідач повідомив про ухвалу Верховної Ради України від 13 квітня 2021 року про звільнення  здобувачів повної загальної середньої освіти від проходження державної підсумкової атестації, презентував колегам графік підготовки студентів ІІ курсу до ЗНО, надав інформацію про кількість студентів, які до початку локдауну вистигли отримати індивідуальні Сертифікати на підтвердження факту реєстрації для участі в зовнішньому оцінюванні.

 

Методична рада Коледжу

 

Методична рада Коледжу

 

Наступним розглянули питання про особливості організації проведення ЗНО у 2021 році на базі Коледжу. Надія Фадєева, відповідальна особа за організацію ЗНО у Коледжі, надала перелік нормативних документів, на основі яких здійснюється організація ЗНО,  розповіла про процедуру, дати, використання аудиторного фонду Коледжу, організацію на пунктах ЗНО обов’язкових протиепідемічних  заходів.  

 

Методична рада Коледжу

 

Методична рада Коледжу

 

Голови випускових циклових комісій Оксана Сахно, Марія Івасенко, Світлана Сиротенко доповіли про стан методичного забезпечення підготовки курсових і дипломних проєктів  (робіт) для всіх спеціальностей, вимоги до змісту та оформлення, а також про особливості формування та затвердження  тематики дипломних проєктів.

Зважаючи на прослухану інформацію, колектив методичної ради вирішив оновити певні методичні матеріали та теми курсових і дипломних проєктів  (робіт) відповідно до сучасних напрямів діяльності та потреб провідних компаній-роботодавців.  

Останнім  пунктом порядку денного було питання про навчально-методичні комплекси навчальних дисциплін. З цього питання виступила Людмила Бойченко, керівниця Центру забезпечення якості освіти Київського фахового коледжу прикладних наук. Доповідачка розкрила питання про навчально-методичні комплекси навчальних дисциплін як складову системи управління якістю освітнього процесу, а також розповіла про останні вимоги до змісту та оформлення НМК.

Заслухавши та обговоривши всі питання з порядку денного, члени методичної ради ухвалили відповідні рішення.

Коментарі:

Залишити коментар