Засідання Адміністративної ради

Автор: admin від 12-04-2021, 14:48

Засідання Адміністративної ради

 

12 квітня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося засідання Адміністративної ради  під головуванням директорки Ганни Щуцької.

 

 

На засіданні обговорили інформацію щодо кількості хворих студентів і співробітників Коледжу на ГРВІ та COVID-19, результати проведення Дня відкритих дверей для осіб з порушеннями слуху,  участь співробітників Коледжу у вебінарі від Асоціації «УКРЛЕГПРОМ» на тему: «Розкриття потенціалу навчального закладу – запорука підвищення кваліфікації фахівців».  

На робочій нараді визначили терміни та порядок денний наступного засідання методичної ради Коледжу. У розрізі цього питання учасники засідання обговорили організацію навчального процесу з травня 2021 року, проведення ЗНО на базі Коледжу, стан методичного забезпечення для підготовки курсових робіт і проєктів, затвердження тем дипломного проєктування, оновлення навчально-методичних комплексів.

Останнім пунктом порядку денного стало питання щодо стану   оприлюднення офіційної інформації Коледжу в системі ЄДЕБО відповідно до Постанови КМУ  від 21 листопада 2018 р. № 982.

За результатами наради усі учасники отримали відповідні доручення, вказівки і рекомендації. 

 

 

Засідання Адміністративної ради

 

 

Коментарі:

Залишити коментар