Засідання Адміністративної ради

Автор: admin від 5-04-2021, 13:47

Засідання Адміністративної ради

 

5 квітня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося засідання Адміністративної ради  під головуванням директорки Ганни Щуцької.

 

 

Основними питаннями для обговорення стали такі: статистична інформація щодо кількості хворих студентів і співробітників Коледжу на ГРВІ та COVID-19, листи МОН України та Департаменту освіти і науки міста Києва про щоденне звітування щодо захворюваності працівників і студентів Коледжу на COVID-19, онлайн-зустріч з польськими  фахівцями Вищої Лінгвістичної Школи  (WSH) щодо програм підвищення кваліфікації українських фахівців,  результати проведення Дня відкритих дверей.

 На робочій зустрічі вирішували організаційні питання  щодо проведення Дня відкритих дверей для студентів з порушеннями слуху (10 квітня 2021 року). Членами ради було вирішено зібратися окремо робочою групою та детальніше обговорити основні організаційні та технічні особливості проведення заходу.    

На порядку денному були також результати атестаційної кампанії 2020-2021 н.р., визначення термінів методичної та педагогічної рад Коледжу, поточні справи гуртожитку Коледжу.

Підсумком наради стало визначення пріоритетних робочих завдань на поточний тиждень, призначення відповідальних  осіб за певні ділянки роботи.  

 

Засідання Адміністративної ради

 

Коментарі:

Залишити коментар