Збори кураторів Коледжу

Автор: admin від 26-03-2021, 10:44

Збори кураторів Коледжу

 

 

24 і 25 березня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук в онлайн-форматі відбулися чергові збори кураторів

 

Онлайн-збори під керівництвом заступника директора з навчально-виховної роботи Олександра Мостіпана були присвячені підготовці кураторів  до проведення чергових виховних занять з циклу «Навички емоційного інтелекту». Цикл реалізується відповідно до Концепції  виховної роботи на 2020-2024 роки,  яку було розроблено на основі Декларації прав людини, Конституції України, Закону України «Про освіту».

Окрім того, на зборах обговорювали питання профілактичної роботи кураторів зі студентами – мешканцями гуртожитку, яка буде спрямована на  вирішення конфліктних ситуацій між студентами гуртожитку. Також на онлайн-зустрічі  розглянули план заходів і форми роботи, які можна використати для запобігання запізненню студентів на заняття,  у тому числі й в онлайн-режимі.

Робоча зустріч пройшла насичено та продуктивно, сприяла обміну досвідом, поглибила знання кураторів у галузі сучасних виховних технологій.  

Коментарі:

Залишити коментар