Студенти Коледжу стали учасниками конкурсу «Патріот»

Автор: admin від 17-03-2021, 23:44

Студенти Коледжу  стали учасниками конкурсу «Патріот»

 

17 березня 2021 року студенти Київського фахового коледжу прикладних наук взяли участь у ХІІ Всеукраїнському конкурсі з українознавства «Патріот-2021»

 

Студенти Коледжу щорічно долучаються до цього українознавчого марафону. Конкурс стає чудовою нагодою перевірити рівень володіння українською мовою, ступінь обізнаності з історичними подіями, культурними та літературними надбаннями України, а також є додатковим інструментом підготовки до ЗНО. Цей рік не став винятком. Десятеро студентів з різних відділень Коледжу виявили бажання позмагатися за звання «патріот» і  відправилися в цікаву й пізнавальну мандрівку мовно-літературним, історико-культурним розмаїттям  України.  

Студенти Коледжу  стали учасниками конкурсу «Патріот»

 

Наразі юні патріоти очікують оголошення результатів конкурсу. У зв’язку з дистанційним навчанням визначення результатів відбуватиметься без формування рейтингу на всеукраїнському та обласному рівнях, але всі  учасники отримають сертифікати із зазначенням набраних балів та відповідні відзнаки.

 

Студенти Коледжу  стали учасниками конкурсу «Патріот»

 

Конкурс приніс багато позитивних емоцій і цікавого досвіду, відкрив нові можливості для  пізнання нового, мотивував студентів до саморозвитку та самовдосконалення.

 

Студенти Коледжу  стали учасниками конкурсу «Патріот»

 

Коментарі:

Залишити коментар