Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 18-03-2021, 23:20

Педагогічна рада Коледжу

 

18 березня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося позачергове засідання педагогічної ради Коледжу 

 

 

Засідання відбулося в онлайн-режимі на платформі ZOOM. Педагогічний колектив зібрався для обговорення  питання  щодо подальшої організації освітнього процесу в умовах карантину. Директорка Коледжу Ганна Щуцька виступила перед колективом Коледжу з інформацією про результати наради керівників закладів фахової передвищої освіти міста Києва  від 17 березня, ознайомила з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке озвучив Віталій Кличко під час термінового онлайн-брифінгу щодо ситуації із захворюваністю в столиці 18 березня, надала статистичну інформацію щодо кількості хворих серед студентсько-викладацького складу Коледжу.

Враховуючи нормативні документи відповідних владних структур, стрімке збільшення кількості випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу, у Коледжі запровадили  дистанційну форму навчання з 20 березня до 9 квітня 2021 року.

Під час засідання обговорили особливості організації дистанційної роботи на підготовчих курсах до вступу в Коледж і  під час заліково-екзаменаційної сесії студентів заочної форми навчання, визначили терміни, формат і способи проведення всіх видів практик відповідно до затвердженого графіку, з’ясували організаційні моменти щодо проведення Дня відкритих дверей в онлайн-режимі.

Після розгляду останніх нормативних документів, з’ясування нагальних організаційних питань, педагогічна рада ухвалила відповідні рішення.

 

Педагогічна рада Коледжу

 

Коментарі:

Залишити коментар