Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 26-02-2021, 18:19

Педагогічна рада Коледжу

 

26 лютого 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося чергове засідання педагогічної ради

 

 

Першим розглянули питання про організацію освітнього процесу  в Коледжі  з 1 березня 2021 року. З цього питання виступила директорка Коледжу Ганна Щуцька, яка нагадала колективу зміст останніх нормативних документів Кабінету Міністрів України, листів МОН України, наказів по коледжу, запропонувала вирішити питання щодо подальшої організації навчального процесу в Коледжі. На основі результатів моніторингу захворюваності серед студентів та співробітників Коледжу  на COVID-19 та ГРВІ, опитувань серед співробітників і студентства, результатів моніторингу якості дистанційної освіти,  педагогічний  колектив ухвалив рішення про відновлення очної  форми  навчання з 1 березня 2021 року. 

 

Педагогічна рада Коледжу

 

Наступним питанням порядку денного було затвердження Програм вступних випробувань на здобуття ступеня вищої освіти бакалавра та здобуття фахової передвищої освіти за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра. З цього питання доповіла відповідальна секретарка приймальної комісії Вікторія Коваль, яка презентувала програми, окреслила особливості цьогорічної вступної кампанії. У зв’язку з цим питанням обговорили також стан профорієнтаційної роботи в Коледжі, графік Днів гостинності та організацію Дня відкритих дверей.

 

Педагогічна рада Коледжу

 

Далі колектив заслухав інформацію керівниці відділу дуальної освіти та кар’єрного зростання Олени Вуштей, яка доповіла про концепцію підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти в Коледжі та  подала на затвердження Положення про дуальну форму здобуття фахової передвищої освіти ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості». Учасники засідання отримали ґрунтовну інформацію щодо порядку здобуття дуальної освіти, функціональних обов’язків куратора, координатора та наставника здобувача освіти за дуальною формою.

 

Педагогічна рада Коледжу

 

Під час засідання педагогічної ради були представлені творчі звіти викладачів, які атестуються у 2020-2021н.р. на присвоєння  та/або підтвердження вищої категорії та педагогічного звання, а саме: Оксани Сахно, Вікторії Коваль, Олександра Шевченка, Юрія Щербаня. Усі викладачі презентували ґрунтовні портфоліо, окреслили напрями своєї майбутньої  діяльності в Коледжі.

Після відкритого обговорення усіх питань з порядку денного, педагогічна рада ухвалила відповідні рішення.  

Коментарі:

Залишити коментар