Конференція «Uni-Biz Bridge»

Автор: admin від 15-02-2021, 11:22

Конференція «Uni-Biz Bridge»

 

З 9 по 13 лютого 2021 року викладачі ЦК бізнесу та управління Київського фахового коледжу прикладних наук  взяли участь у VI-тій всеукраїнській конференції «Uni-Biz Bridge»

 

Конференція спрямована на обмін досвідом між бізнесом та освітою. П’ять днів поспіль спікерами виступали цікаві та успішні представники бізнесу, які ділились своїм досвідом та випробуваними кейсами.

У програмі конференції були вебінари від компаній-роботодавців (METRO, Philip Morris, Райф, JTI та Jooble), спрямовані на покращення якості освіти в режимі онлайн; панельна дискусія «Вплив онлайн-навчання на освіту: чи буде університет таким самим, як був до карантину».

 

Конференція «Uni-Biz Bridge»

 

Конференція «Uni-Biz Bridge»

  

З практичними і дієвими порадами виступили такі фахівці:

  • Юрій Бас, регіональний менеджер з навчання та розвитку JTI (вебінар «Навчання персоналу в онлайні, практика JTI в Україні»);  
  • Олена Гуринович, Event&Community Marketing Manager Jooble (вебінар «Як не втратити натхнення від роботи в онлайні») ;  
  • Інесса Ткаченко-Вергелюк, фахівчиня з функціонального розвитку Philip Morris Ukraine (вебінар «Як втримувати увагу онлайн») ;
  • Андрій Оріховський, менеджер з розвитку персоналу IT-підрозділів Райфу (вебінар «Компетенції майбутнього») ;
  • Ольга Озерян, начальник відділу навчання «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» (вебінар «Як мотивувати команду/студентів в онлайн-режимі»).

 

Конференція «Uni-Biz Bridge»

 

Конференція «Uni-Biz Bridge»

 

Після надзвичайно інформативних виступів та активної дискусії учасники конференції отримали змогу закріпити свої знання під час фінального тестування. За  умови успішного результату учасники отримають сертифікати.

Коментарі:

Залишити коментар