Студентки Коледжу набираються досвіду у переможниць L'ORÉAL-ЮНЕСКО

Автор: admin від 12-02-2021, 17:11

Студентки Коледжу набираються досвіду у переможниць

L'ORÉAL-ЮНЕСКО

 

12 лютого 2021 року студентки відділення бізнесу Київського фахового коледжу прикладних наук взяли участь в онлайн-конференції «Українки в науці, яким аплодує світ»

 

Захід відбувся з нагоди Міжнародного Дня жінок і дівчат у науці, який щорічно відзначають у всьому світі 11 лютого. Організатором конференції став Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» за підтримки компанії L’Oreal. Подія пройшла в рамках ініціативи #ДівчатаSTEM – програми, яка спрямована на подолання гендерних стереотипів серед молоді.

На заході фіналістки премії L’ORÉAL-ЮНЕСКО «Для жінок у науці» 2018-2020 років, науковиці НАН України, розповіли про те, як їм вдалося досягти успіхів у науці, чому варто не боятися йти до своєї мрії, та як своїми відкриттями підкорювати світ.

Скерувала наших студенток на участь у цьому заході голова ЦК охорони праці та здоров’я, викладачка дисциплін природничого циклу Анна Павлюк. Дівчата залишилися в захваті від почутих історій і вкотре переконалися, що  жінки можуть абсолютно ВСЕ! 

 

Студентки Коледжу набираються досвіду у переможниць  L'ORÉAL-ЮНЕСКО

 

Студентки Коледжу набираються досвіду у переможниць  L'ORÉAL-ЮНЕСКО

 

Коментарі:

Залишити коментар