LEATHER AND SHOES 2021

Автор: admin від 6-02-2021, 11:33

LEATHER AND SHOES 2021 

 

2-5 лютого 2021 року Київський фаховий коледж прикладних наук взяв участь у 41-й Міжнародній спеціалізованій виставці взуття, шкіргалантереї, хутра та комплектуючих «Leather and Shoes», яка відбулася у Міжнародному виставкому центрі 

 

   Продемонструвати свої досягнення в галузі виробництва стильного взуття та аксесуарів, ознайомити присутніх із своїм баченням тенденцій наступного сезону приїхали 333  виробники з України, Німеччини, Туреччини, Італії, Польщі та Сербії. На виставці були представлені колекції чоловічого, жіночого та дитячого взуття, сумки та аксесуари, а  також матеріали, фурнітура й устаткування для виробництва.

 

LEATHER AND SHOES 2021

 

LEATHER AND SHOES 2021

 

 За традицією спільнота Коледжу активно долучилася до цієї події. На стенді Коледжу були представлені найоригінальніші зразки взуття та аксесуарів студентського виробництва, а також  інформаційні матеріали про освітню підготовку в Коледжі, зокрема про унікальну освітню програму Технології кутюрної вишивки, яка відкривається в Коледжі 2021 року. Професійна студентська команда інформувала відвідувачів про досягнення та можливості нашого навчального закладу, зав’язувала ділові контакти з потенційними роботодавцями України.

 

LEATHER AND SHOES 2021

 

Студенти, окрім стенду Коледжу, працювали на різних локаціях виставки, де вони отримали чудову можливість удосконалити на практиці свої знання з менеджменту, маркетингу, товарознавства, етики ділового спілкування, додати в свою професійну скарбничку новий досвід, уміння та навички.  

 

LEATHER AND SHOES 2021

 

Масштабну виставкову подію відвідали адміністрація, викладачі, майстри та збірні групи студентів Коледжу. Майбутні фахівці отримали змогу побачити грандіозний бізнес-простір, в якому зійшлися виробники, баєри, дистриб’ютори,  дизайнери, менеджери і просто шукачі нового і стильного взуття.

 

LEATHER AND SHOES 2021

 

Студентам-менеджерам першого курсу пощастило потрапити на  індивідуальну екскурсію виставковим простором, яку для них провела директорка АРТ ЕКСПО, викладач нашого Коледжу – Оксана Дармaстук.

 

LEATHER AND SHOES 2021

 

 

Студенти із задоволенням і користю провели час, дізналися про специфіку виставкового бізнесу, ознайомилися з вітчизняними і закордонними брендами, побачили в дії ефективні маркетингові стратегії.

Коментарі:

Залишити коментар