Kyiv Fashion 2021

Автор: admin від 6-02-2021, 11:26

Kyiv Fashion 2021

 

3-5 лютого 2021 року Київський фаховий коледж прикладних наук став учасником головної події модної індустрії України – Міжнародного фестивалю моди Kyiv Fashion 2021

 

Участь Коледжу в цій масштабній виставковій події Києва є вже традиційною. Щороку наш навчальний заклад на своєму стенді організовує цікаву і стильну локацію, де професійна студентська команда під керівництвом викладачів і майстрів презентує найкращі студентські вироби, створює яскраві майстер-класи, проводить воркшопи та розгортає профорієнтаційну кампанію.

 

Kyiv Fashion 2021

 

Цьогорічна програма Коледжу була ще більш цікавою, адже на стенді було вперше представлено нову освітню програму Технології кутюрної вишивки. Якщо раніше здобути таку спеціальність можна було тільки в Парижі, то тепер це стало можливим і в Україні, а саме – в Київському фаховому коледжі прикладних наук. Відтепер у Коледжі всі охочі зможуть навчитися створювати вишивки рівня Від Кутюр. Особливість цієї вишивки полягає в тому, що вона майстерно виконується найрізноманітнішими матеріалами: шовком, паєтками, бісером, намистинами, стразами, перлинами, пір’ям, рафією, трунцалом, біттю. Така вишивка приваблює дизайнерів усього світу, на неї стабільно високий попит, а спеціалістів високо цінують в головних будинках моди.

 

Kyiv Fashion 2021

 

Ультрасучасна програма спеціальності Технології кутюрної вишивки була розроблена з допомогою спеціалістів-професіоналів паризьких ательє Від Кутюр. Перевагою цієї освітньої програми є масштабна практика в діючих вишивальних ательє з першого року навчання, що дозволить здобути цінний досвід та актуальні професійні навички.

 

Kyiv Fashion 2021

 

Щоб продемонструвати унікальні техніки та можливості цієї вишивки, на стенді Коледжу в режимі реального часу майстрині та учениці представили фрагменти виконання вишивки Від Кутюр за авторською методикою Анастасії В. Віст, технолога-дизайнера художньої вишивки, кандидата наук, яка працює в сегменті От Кутюр і Прет-а-Порте де Люкс в Парижі, засновниці Школи Технологій ручної художньої вишивки AVE School. Творча локація, де на очах відвідувачів творилося справжнє мистецтво, одразу привернула увагу відвідувачів.

Адміністрація, викладачі, майстри, перекладачі-дактилологи одними з перших відвідали виставковий простір, ознайомилися з актуальними тенденціями і напрямами розвитку в галузі. Студенти Коледжу, як і завжди, стали найактивнішими учасниками цієї модної події. Молодь ІІ і ІІІ курсу працювала на стенді Коледжу, у відділі реєстрації, на стендах українських і зарубіжних брендів. Збірні групи студентів І курсу в супроводі завідувачів відділень і кураторів завітали на виставку в якості гостей. Майбутні фахівці поглибили свої знання не тільки в галузі Fashion-індустрії, але й у сфері менеджменту, маркетингу, реклами, товарознавства.

 

Kyiv Fashion 2021

 

Спільнота Коледжу відвідала унікальний освітній простір в лекторії виставки, збагатилася новими знаннями та неоціненним досвідом на лекціях, семінарах і презентаціях від провідних спеціалістів галузі. Цього року до участі в освітніх заходах долучилася Асоціація «Укрлегпром», партнер нашого Коледжу та незмінний партнер Kyiv Fashion. Члени Асоціації, потужні українські виробники, розповіли про цікавинки та можливості, які сьогодні відкриваються перед підприємствами галузі.

 

Kyiv Fashion 2021

 

Фестиваль моди Kyiv Fashion 2021 вже вкотре став найяскравішою подією зими, неповторною платформою, на якій гармонійно співіснують творчість, бізнес, освіта та виробництво, з’являються нові можливості та знання, генеруються нові ідеї та концепції.

 

 https://ukrlegprom.org/ua/news/oglyad-lektoriyu-ukrlegprom-kalejdoskop-mozhlyvostej-vid-ukrayinskyh-pidpryyemstv/

 

https://ukrlegprom.org/ua/news/ukrlegprom-na-kyiv-fashion2021/

Коментарі:

Залишити коментар