День безпечного Інтернету в КФКПН

Автор: admin від 9-02-2021, 19:07

День безпечного Інтернету в КФКПН

 

9 лютого 2021 року Психологічна служба Київського фахового коледжу прикладних наук  з нагоди Дня безпечного Інтернету організувала та провела вебінар на тему: «Кібербулінг: захисти себе у віртуальному просторі»

 

Щороку до відзначення Дня безпечного Інтернету (Safer Internet Day) долучається все більше і більше людей. Мільйони людей об’єднуються, щоб підвищити освіченість з питань безпеки в онлайн-просторі,  надихнутися на безпечне та позитивне використання цифрових технологій.

Не оминули цю важливу дату і в нашому Коледжі. З метою профілактики Кібербулінгу Психологічна служба  провела цікавий і актуальний вебінар на тему: «Кібербулінг: захисти себе у віртуальному просторі».

 

День безпечного Інтернету в КФКПН

 

Під час заходу студенти ознайомились з  основними методами психологічного захисту від атак кібербулерів та поділились власним досвідом щодо названих питань. Учасники вебінару проаналізували та обговорили методи захисту особистої інформації в соціальних мережах, оцінили реальний ефект від дотримання комплексних заходів безпеки.

 

День безпечного Інтернету в КФКПН

 

Для закріплення матеріалу, узагальнення знань з цієї теми, студентам було запропоновано взяти участь у Проєкті Міністерства цифрової трансформації України «Кібербулінг для підлітків», де вони  мали можливість  пройти  курс та отримати сертифікат. Ці освітні серіали було адаптовано для студентів з порушеннями слуху та розіслано для перегляду в академічні групи. 

Коментарі:

Залишити коментар