Студенти відділення бізнесу прогнозують майбутнє роботи в Україні

Автор: admin від 10-02-2021, 18:02

Студенти відділення бізнесу прогнозують майбутнє роботи в Україні  

 

10 лютого 2021 року студенти відділення бізнесу Київського фахового коледжу прикладних наук Ангеліна Покровська і Тарас Генчев взяли участь у дослідженні «Майбутнє роботи 2030 в Україні»  від експертної платформи з кар’єрного консультування і працевлаштування Центру «Розвиток КСВ» Career Hub

 

 

Опитування проходило в межах програми «Мріємо та діємо» в партнерстві з Міністерством молоді та спорту України. Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Після низки заходів наші студенти були відібрані до фокус-групи (14-18 років), яка проходила окремий тренінг від провідних HR-спеціалістів. Метою опитування було створення аналітичного дослідження «Future of Work 2030 in Ukraine», підсумки якого допоможуть молоді  ефективніше підготуватися до майбутнього, а бізнесу, державі та освітнім закладам – максимально сприяти та допомагати в цьому.

 

Студенти відділення бізнесу прогнозують майбутнє роботи в Україні

 

Коментарі:

Залишити коментар