Текстильний бізнес-форум

Автор: admin від 27-01-2021, 17:51

Текстильний бізнес-форум

 

27 січня 2021 року завідувачка відділення технологій Київського фахового коледжу прикладних наук Наталія Давиденко та керівниця  відділу дуальної освіти та кар'єрного зростання Олена Вуштей  взяли участь у заході «Україна-Узбекистан: текстильний онлайн бізнес-форум» 

 

 

Організаторами заходу стали Торгово-промислова палата України та Асоціація «Укрлегпром» за сприяння дипломатичних установ України. До участі у заході долучилися представники Української асоціації підприємств легкої промисловості, галузевих навчальних закладів та Узбецької Асоціації «Узтекстильпром», керівництва ТПП та державних інституцій двох країн.

 

Текстильний бізнес-форум

 

Текстильний бізнес-форум

 

Основною метою форуму було налагодження прямих контактів та розвиток  українсько-узбецького співробітництва у текстильній, шкіряній, взуттєвій та інших галузях легкої промисловості. Під час форуму сторони обговорювали питання активізації двостороннього експортно орієнтованого, інноваційного та науково-дослідного співробітництва України та Узбекистану.

 

Текстильний бізнес-форум

 

Текстильний бізнес-форум

 

За результатами форуму представники бізнесу висловили свою зацікавленість у поглибленні співпраці бізнес-секторів Узбекистану та України в економічній та освітній галузях.

 

Інформація про Форум на сайті Укрлегпрому:

https://ukrlegprom.org/ua/news/tekstylnyj-onlajn-biznes-forum-z-uzbekystanom-pidsumky/?swcfpc=1

 

А також на на інфоресурсах партнерів:

ТПП України - https://ucci.org.ua/press-center/ucci-news/ukrayina-uzbekistan-tekstilnii-onlain-biznes-forum

"Узтекстильпром" - https://uzts.uz/itogi-onlayn-biznes-foruma-uzbekistan-ukraina/

Коментарі:

Залишити коментар