Обговорення Положенняпро акредитацію освітньо-професійних програм

Автор: admin від 28-01-2021, 17:02

Обговорення Положенняпро

акредитацію освітньо-професійних програм

 

28 січня 2021 року  директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька та керівниця Центру забезпечення якості освіти Коледжу Людмила Бойченко взяли участь в онлайн-обговоренні  проєкту Положення про акредитацію освітньо-професійних програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів фахової передвищої освіти

 

 

Громадське обговорення проєкту Положення розпочалося 15 січня 2021 року. Наразі, відповідно до затвердженого графіку, Державна служба якості освіти України проводить презентацію проєкту Положення за участю представників закладів фахової передвищої освіти і громадськості.

 

Обговорення Положенняпро  акредитацію освітньо-професійних програм

 

Захід пройшов  у форматі ZOOM-конференції на платформі управління Державної служби якості освіти України у місті Києві з прямою трансляцією на Youtube-каналі  Управління ДСЯО у місті Києві.

 

Обговорення Положенняпро  акредитацію освітньо-професійних програм

 

Людмила Бойченко долучилася до конструктивного обговорення і сформулювала пропозиції щодо структури та змісту Положення. Попередньо названий документ  було розглянуто та обговорено  на Методичній раді  Коледжу 21 січня 2021 року.

 

Обговорення Положенняпро  акредитацію освітньо-професійних програм

 

Коментарі:

Залишити коментар