Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 29-01-2021, 18:55

Педагогічна рада Коледжу

 

29 січня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулася позачергова педагогічна рада 

 

 

Засідання традиційно пройшло в змішаному форматі з використанням платформи ZOOM.

Першим розглянули питання про організацію освітнього процесу  в Коледжі відповідно до стану епідеміологічної ситуації в Києві. Директорка Коледжу Ганна Щуцька нагадала нормативні документи, на основі яких здійснюється освітня діяльність в Коледжі, винесла  на розгляд педагогічного колективу декілька варіантів організації навчального процесу на наступні тижні. На основі результатів моніторингу захворюваності серед студентів та співробітників Коледжу  на COVID-19 та ГРВІ, епідеміологічної ситуації в Києві, опитувань серед співробітників і студентства, педагогічний  колектив ухвалив рішення про продовження  змішаної форми навчання до 28 лютого 2021 року. 

Наступним питанням для обговорення став проєкт  постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання гармонізації переліку галузей знань і спеціальностей з Міжнародною стандартною класифікацією освіти». З інформацією  виступила Ганна Щуцька, яка наголосила, що  необхідно опрацювати Міжнародну стандартну класифікацію освіти і врахувати відповідність переліку галузей знань і спеціальностей під час розроблення стандартів вищої та фахової передвищої освіти, освітньо-професійних програм.

На засіданні розглянули питання про затвердження форм документів про вищу освіту та додатка до них, зразка академічної довідки. Анна Сокол, завідувачка відділення бізнесу,  донесла колективу інформацію з наказу№ 1571 від 29 грудня 2020 року МОН України, зробила порівняльний аналіз європейських та вітчизняних документів про вищу освіту, винесла на обговорення питання щодо формату  додатків у Коледжі.

Далі педагогічна рада заслухала інформацію завідувачки відділення дизайну Наталії Прокопенко про переведення студентів з контрактної форми навчання на бюджетну. Після обговорення та з’ясування усіх обставин справи, на вакантні місця державного замовлення було вирішено перевести 2 студентки.

 

Педагогічна рада Коледжу

 

Під час засідання педагогічної ради були представлені творчі звіти викладачів, які атестуються у 2020-2021н.р. на присвоєння  та/або підтвердження вищої категорії та педагогічного звання, а саме: Олександра Мостіпана, Олени Вуштей, Любові Шопоняк, Олександра Трухана, Наталії Чорногор. Усі викладачі презентували ґрунтовні портфоліо, окреслили напрями своєї майбутньої  діяльності в Коледжі. 

Після відкритого обговорення усіх питань з порядку денного, педагогічна рада ухвалила відповідні рішення. 

Коментарі:

Залишити коментар