Адміністративна нарада

Автор: admin від 26-01-2021, 11:06

Адміністративна нарада

 

25 січня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук під головуванням директорки Ганни Щуцької відбулося засідання  Адміністративної ради  

 

 

Нарада пройшла в змішаному форматі з використанням платформи Skype. Під час наради вирішували питання щодо подальшої організації освітнього процесу з огляду на закінчення терміну дії обмежувальних протиепідемічних заходів з 08 до 25 січня, чинність обмежувальних  протиепідемічних заходів для закладів освіти, визначених постановою Кабінету Міністрів від 9 грудня 2020 року №1236, роз’яснення МОН України щодо роботи закладів освіти з 25 січня.    Члени адміністративної ради  детально проаналізували епідеміологічну ситуацію в Коледжі та ухвалили відповідні рішення.

На робочій зустрічі також обговорили організацію перевірки житлово-побутових умов і правил пожежної безпеки в гуртожитку, плани і заходи, спрямовані на посилення контролю за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог в гуртожитку та Коледжі, порядок денний наступного засідання педагогічної ради.

Коментарі:

Залишити коментар