Методична рада Коледжу

Автор: admin від 22-01-2021, 13:03

Методична рада Коледжу

 

21 січня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося чергове засідання методичної ради

 

 

Нараду під керівництвом заступника директора з навчально-методичної роботи Юрія Щербаня  було організовано в дистанційному режимі з використанням платформи Zoom. До участі приєдналося близько 40 педагогічних та науково-педагогічних працівників.

Основним питанням порядку денного було обговорення проєкту Положення про акредитацію освітньо-професійних програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів фахової передвищої освіти. Проєкт розроблений Державним управлінням якості освіти  у м. Києві та наразі розміщений для громадського обговорення на сторінці МОН України. З цього питання доповідала керівниця Центру забезпечення якості освіти Київського фахового коледжу прикладних наук Людмила Бойченко, яка разом із членами робочої групи Коледжу опрацювала документ і підготувала інформацію для колег. Доповідачка тезово окреслила ключові аспекти Положення, які стосуються порядку проведення акредитації освітньо-професійних програм, процедури створення експертної групи, акредитаційної експертизи, критеріїв оцінювання якості освітньо-професійної програми та освітньої діяльності за цією програмою, алгоритму дій закладу освіти, який заявив про бажання акредитувати  освітньо-професійну програму.

 

Методична рада Коледжу

 

Людмила Бойченко та Юрій Щербань нагадали членам методичної ради про терміни дії сертифікатів про акредитацію освітньо-професійних програм Коледжу,  анонсували  початок підготовки до акредитації освітньо-професійних програм бакалаврів.

  На засіданні методичної ради були представлені творчі звіти викладачів, які атестуються у 2020-2021н.р. на підтвердження чи присвоєння кваліфікаційної категорії, а саме: Сергія Манюгіна, Ісмаіла Муртазаєва, Ірини Сколотової та Ольги Милокост. Доповідачі презентували колективу свої портфоліо за міжатестаційний період та ознайомили з основними напрямами своєї діяльності.  

Заслухавши й обговоривши  інформацію доповідачів, члени методичної ради ухвалили відповідні рішення.

Коментарі:

Залишити коментар