Відзначення Дня Соборності України

Автор: admin від 23-01-2021, 12:48

Відзначення Дня Соборності України

 

 

22 січня 2021 року з нагоди Дня Соборності України в Київському   фаховому коледжі прикладних наук відбулася низка інформаційно-просвітницьких заходів

 

 

Щороку наш навчальний заклад активно долучається до відзначення знакового свята українського державотворення - Дня Соборності України. Цей рік не став винятком і пройшов, хоч і в онлайн-режимі, так само змістовно, творчо і патріотично.

 

Відзначення Дня Соборності України

 

Відзначення Дня Соборності України

 

Серед основних подій цього дня відзначимо такі:

  • Відеоролик «Соборність для мене - це...», який підготували викладачі ЦК соціальної комунікації разом зі студентами груп Д-2-17, ЛПв -18, До-20, Дв-20, Лпш1-20, Мо-19.
  • Тематичні виховні години в усіх академічних групах  з переглядом фільму «Як творилася держава. Українська революція 1917-1921 років». За матеріалами побаченої відеоісторії та інформації, яку надав Український інститут національної пам'яті,  в групах відбулося обговорення ключових подій українського державотворення.
  • Просвітницький онлайн-захід «Велич України в її соборності» від викладачів ЦК гуманітарних дисциплін за участю груп М-1-20 та До-20.  Під час заходу учасники переглянули інформаційні презентації та  обговорили історію, значення та актуальність цього свята сьогодні, а також прослухали декламації патріотичних поезій.

Відзначення Дня Соборності України

 

Відзначення Дня Соборності України

 

Студенти не просто долучилися до заходів в ролі слухачів, а взяли найактивнішу участь у названих подіях. Вони охоче висловлювали свої думки з приводу  прадавніх соборницьких ідей українців, розмірковували про національну єдність, патріотизм і шляхи розбудови  сучасної України. Свято Соборності України пройшло в Коледжі під знаком найщиріших почуттів любові та поваги до своєї держави, шани до учасників українського визвольного руху, гордості за свою Батьківщину!

Коментарі:

Залишити коментар