Меморандум про співпрацю з ТОВ «ЛОРЕАЛЬ УКРАЇНА»

Автор: admin від 18-01-2021, 14:37

Меморандум про співпрацю з ТОВ «ЛОРЕАЛЬ УКРАЇНА»

 

Київський фаховий коледж прикладних наук в особі директорки Ганни Щуцької та Товариство з обмеженою відповідальністю «ЛОРЕАЛЬ УКРАЇНА» в особі фінансового директора Ігоря Примака підписали Меморандум про співпрацю

 

Враховуючи спільний інтерес Коледжу і компанії L’Oréal до питань гармонійного розвитку та соціалізації молоді, у тому числі осіб з інвалідністю, активну соціальну позицію компанії і закладу освіти, сторони домовилися про здійснення спільної діяльності. Основні зусилля обох сторін будуть спрямовані на вирішення питань працевлаштування молоді, забезпечення її зайнятості у вільний від навчання час, сприяння розвитку молодіжних ініціатив у трудовій сфері, перенавчання та підвищення кваліфікації молоді, проведення освітніх майстер-класів з колористики та перукарської майстерності.

Першою спільною ініціативою Коледжу та компанії L’Oréal стане запуск на базі Коледжу повномасштабного навчального курсу з перукарського мистецтва в рамках проєкту компанії L’Oréal «Краса для всіх». Проєкт розрахований на жінок, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують підтримки і допомоги. Програма успішно реалізується в багатьох країнах світу з 2009 року і надає можливість опанувати престижну професію в індустрії краси та розпочати кар’єру в салонному бізнесі. Навчальний курс викладають висококваліфіковані спеціалісти, майстри-практики, які пройшли спеціальне навчання і мають належні презентаційні навички. Проєкт реалізується спільно з Фондом ООН у галузі народонаселення (UNFPA) та за підтримки Фонду L’Oréal.

Партнерство з компанією L’Oréal – знакова подія для Коледжу, адже воно відкриває нові перспективи для студентів, які отримають змогу стати учасниками освітніх програм від L’Oréal, поповнити свій професійний арсенал додатковими вміннями і навичками, що, в свою чергу, розширить їхні можливості для професійної самореалізації. 

Коментарі:

Залишити коментар