Дизайнерська подія Art Winter

Автор: admin від 24-12-2020, 12:14

Дизайнерська подія Art Winter

 

23 грудня 2020 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбувся закритий дизайнерський захід Art Winter

 

   Захід розпочався з показу дизайнерських колекцій студентів ІІІ курсу в стилі авангард, які були створені в рамках колаборації дисциплін «Історія костюма» та «Конструкторська практика».  

    Менторами і натхненниками проєкту стали викладачі-дизайнери Коледжу - Катерина Ходорівська, Ірина Потапова, Софія Ветрякова.

Дизайнерське шоу проходило в новому для Коледжу форматі – з мінімальною кількістю глядачів, але з трансляцією в режимі реального часу на YouTube каналі Коледжу, що дало змогу всім охочім приєднатися до події. 

 

 

Дизайнерська подія Art Winter

 

 

 

   Свої колекції представили 13 студентів Коледжу, які пройшли повний шлях дизайнера-практика: від ідеї до пошиття та постановки колекції на подіумі. Втілити творчі ідеї студентській молоді допомогли майстри Коледжу та спонсори, які подарували тканини, фурнітуру та інші матеріали.   

 

 

Дизайнерська подія Art Winter

 

 

 

На показі були представлені такі колекції:

  • «Мистецтво бути підробкою» (авторка Єфремова Аліна);
  •   «Heavenly Harmony» (авторки Брагіна Катерина, Шкіндер Катерина);
  •  «Кольоровий вибух» (авторки Войтенко Євгенія,  Кравченко Альона);
  •  «Notre-Dame de Paris» ( авторка Бацура Євгенія);
  •  «Not Alike» (авторки Єлькова Анна, Гаврилишена Єлизавета);
  • «Стрекіт гіацинту»  (авторка Решетняк Дар’я);
  •  «Не скуті ланцюгами» (авторка Василенко Крістіна);
  •  «Грід» ( авторка Острась Лілія);
  •   «Embrace» (авторка Нагорна Анастасія).
  •  «What’s inside you?» (авторка Гриневич Софія).

    Враховуючи те, що мистецтво авангарду передбачає існування прихованої ідеї автора, глядачам було зачитано передмову до кожної колекції, яка допомогла зрозуміти концепцію, джерела натхнення та меседж кожного дизайнера.

   Другою частиною творчого заходу Art Winter стали презентації бізнес-проєктів студентів-бакалаврів 2 курсу освітньо-професійної програми Технології фешн-бізнесу. Семеро студентів, у тому числі студенти з порушеннями слуху, представили експертам сучасні і креативні ідеї запуску власних брендів одягу і взуття. У презентаціях студенти надали детальний аналіз розвитку власного бренду, показали сильні та слабкі сторони, можливості та загрози бренду, портрети майбутніх покупців, назви та логотипи.  Студенти-бакалаври представили бренд вечірнього та святкового вбрання, комплект для сучасної жінки, дизайнерське взуття, дизайнерський дощовик та худі з принтом.

 

Дизайнерська подія Art Winter

 

 

 

    Студенти продемонстрували цікаві ідеї, бізнес-підхід до власної творчості,   можливості для практичного втілення своїх задумів. 

Дизайнерська подія Art Winter стала справжнім «вибухом» творчості, таланту, креативності та підприємницької кмітливості і вкотре довела, що той, хто хоче працювати і розвиватися, завжди знаходить для цього можливості!

 

Більше інформації про подію Art Winter можна дізнатися за посиланням: https://drive.google.com/drive/u/7/folders/13u3Fc0eFgxcX-t9kHBuLVgV03p8maZxN.

 

Щоб бути в курсі останніх подій Коледжу, підписуйтеся на YouTube канал Коледжу: https://www.youtube.com/user/kklpua/featured

Коментарі:

Залишити коментар