Онлайн-зустріч студентів Коледжу з адвокатесою

Автор: admin від 16-12-2020, 12:58

Онлайн-зустріч студентів Коледжу з адвокатесою

 

14 грудня студенти Київського фахового коледжу прикладних наук з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту прав людини зустрілися в онлайн-режимі з випускницею Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, адвокатесою Вітою Бєляєвою

 

 

Зустріч організувала викладачка ЦК гуманітарних дисциплін Людмила Безсмертна. Учасниками заходу стали студенти групи Об-20. На зустрічі обговорювали особливості професії «адвокат» та різноманітні аспекти адвокатської діяльності в Україні. Гостя розповіла про шлях зародження інституту адвокації та функції адвоката в слідчому процесі, поділилася власним досвідом роботи з клієнтами, секретами зберігання інформації.

 

Онлайн-зустріч студентів Коледжу з адвокатесою

 

Також адвокатеса приділила увагу питанням самовдосконалення та підвищення кваліфікації і зазначила, що адвокати постійно працюють над підвищенням рівня фахових компетентностей і беруть участь у різноманітних семінарах, вебінарах, читають та слухають лекції.

Бесіда була дуже пізнавальною та інформативною і викликала жвавий інтерес у студентства, сприяла поглибленню їхніх знань про основні права і свободи людини та юридичні механізми захисту і відстоювання цих прав і свобод.  

Коментарі:

Залишити коментар