Студенти Коледжу стали учасниками французького кар’єрного виклику

Автор: admin від 11-12-2020, 12:05

Студенти Коледжу стали учасниками французького кар’єрного виклику

 

11 грудня 2020 року студенти відділення бізнесу Київського фахового коледжу прикладних наук під керівництвом завідувачки відділення Анни Сокол взяли участь у заході French Career Challenge, що  проходив у рамках «Тижня Франції в Україні»

 

French Career Challenge - спільний захід, проєкт співпраці між UGEN (платформи для об'єднання освітян та бізнесу) та CCIFU (Франко-української торгово-промислової палати), на якому спікери від компаній Credit Agricole, Servier, Mazars розповідали про історії успіху, ділилися порадами та досвідом роботи у французьких компаніях.

Метою заходу було ознайомити молодих фахівців з французькими компаніями-роботодавцями та підготувати їх до реального  працевлаштування,  відібрати серед молодих спеціалістів перспективні кадри для подальшого співробітництва. 

 

Студенти Коледжу стали учасниками французького кар’єрного виклику

 

Учасниками від Коледжу стали 14 студентів відділення бізнесу, 9 з яких – студенти першого курсу.  

Розпочався захід із зустрічі з ТОП-керівниками французьких компаній, які сказали вступне слово та мотиваційні промови. До зустрічі приєдналися:   

  • Фредерік Фуйю, генеральний директор ТОВ «Серв’є Україна»;
  • Грегуар Датте, керуючий партнер компанії «Mazars»;
  • Юрій Ракша, начальник Комерційного управління (ІІІ) департаменту міжнародного та великого корпоративного бізнесу «Credit Agricole»;
  • Тетяна Шевроле, генеральний директор Global Distribtution.

Далі на учасників очікувала панельна дискусія від мотиваційних спікерів на тему: «Власний досвід, кар'єрні виклики та можливості у французьких компаніях». Представники компаній розповіли про історії успіху, можливості та специфіку роботи у французьких компаніях.  

Найцікавішим етапом названого заходу став асесмент-центр на перевірку soft skills. Асесмент-центр відбувався у форматі бізнес-гри. Команда вирішувала кейси в онлайн-режимі в Zoom, після чого рекрутери компаній оцінили  soft skills учасників.

Наприкінці події учасники мали змогу поспілкуватися в  чаті з HR-ами компаній, розпитати про усі тонкощі працевлаштування, основні критерії під час оцінки кандидатів.

 

Студенти Коледжу стали учасниками французького кар’єрного виклику

 

Захід тривав 4 години і був дуже продуктивний. Студенти отримали неоціненний досвід спілкування з відомими роботодавцями та актуальну інформацію про кар’єрні виклики сьогодення,  оцінили свої soft skills, надихнулися історіями спікерів.

Коментарі:

Залишити коментар