Нарада-семінар «Вступна кампанія 2021»

Автор: admin від 16-12-2020, 11:58

Нарада-семінар «Вступна кампанія 2021»

 

15 грудня 2020 року фахівці приймальної комісії Київського фахового коледжу прикладних наук на чолі з відповідальним секретарем Вікторією Коваль взяли участь у  нараді-семінарі для закладів вищої освіти «Вступна кампанія 2021»

 

Подія відбувалася в онлайн-режимі з трансляцією на Youtube та Facebook-сторінках МОН. У складі нашої делегації були: заступник відповідального секретаря приймальної комісії Тетяна Пономаренко, адміністратор Єдиної державної електронної бази з питань освіти Марина Кліщук.

Нарада-семінар «Вступна кампанія 2021»

 

Захід був організований Міністерством освіти і науки України та Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти. Перед учасниками виступили:

  • Андрій Вітренко, заступник Міністра освіти і науки України;
  • Олег Шаров, генеральний директор директорату вищої освіти і освіти дорослих МОН;
  • Марина Кіосова, головний спеціаліст організаційно-аналітичного супроводу заходів державного нагляду (контролю) департаменту контролю у сфері вищої, фахової передвищої освіти і освіти дорослих Державної служби якості освіти.

Нарада-семінар «Вступна кампанія 2021»

 

Під час заходу представники МОН та Державної служби якості освіти підсумували результати вступної кампанії 2020, оприлюднили результати моніторингу перебігу попередніх вступних кампаній за 5 ключовими показниками, розповіли про стан розроблення стандартів ВО, терміни, нюанси та особливості вступу 2021.

 

Нарада-семінар «Вступна кампанія 2021»

 

Нарада-семінар «Вступна кампанія 2021»

 

Після надання основної інформації Олег Шаров відповів на запитання учасників, які надходили в чаті, додатково  роз’яснив проблемні моменти та прокоментував деякі особливості вступу 2021.

Коментарі:

Залишити коментар