Вебінари з інклюзії

Автор: admin від 30-11-2020, 00:40

Вебінари з інклюзії

 

27-29 листопада викладачі Київського фахового коледжу прикладних наук взяли участь у серії вебінарів для освітян «Інклюзивне навчання та дистанційна освіта», що проходили на базі Вінницького інституту ЗВО «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»

 

Подія відбулася в рамках онлайн-проєкту від громадської організації «Соціальна перспектива». Проєкт реалізується за підтримки Міністерства соціальної політики України та фінансування від Фонду соціального захисту інвалідів України.

Метою проєкту є створення безпечного та інклюзивного освітнього середовища; підвищення ефективності інклюзивного навчання в умовах часткового чи повністю дистанційного навчання; забезпечення додаткової підтримки в освітньому процесі дітей з особливими освітніми потребами шляхом формування та удосконалення цифрових, комунікаційних, організаційних, інклюзивних, емоційно - етичних компетентностей працівників закладів освіти.

Модераторкою заходу була доктор педагогічних наук, професор Університету «Україна» Ганна Давиденко.

Спікерами проєкту стали досвідчені психологи-практики, тренери, фахівці в галузі інклюзивного навчання: Лілія Немаш, Ніна Лесніченко, Вікторія Найчук, Світлана Ілініч. До роботи вебінарів у режимі реального часу долучилося близько 1300 освітян з усіх регіонів України.

Після циклу семінарів викладачі узагальнили набуті знання на фінальному тестуванні та отримали сертифікати учасників.

 

Вебінари з інклюзії

 

Вебінари з інклюзії

 

Вебінари з інклюзії

 

Вебінари з інклюзії

 

Вебінари з інклюзії

 

Коментарі:

Залишити коментар