Онлайн-зустріч студентів Коледжу з Олександрою Какуріною

Автор: admin від 3-12-2020, 00:34

Онлайн-зустріч студентів Коледжу з Олександрою Какуріною

 

 

3 грудня 2020 року студенти Київського  фахового  коледжу прикладних наук прослухали онлайн-лекцію «Шляхи реалізації свого творчого потенціалу та знань в сучасному ринковому середовищі» від керівниці Департаменту по роботі з дизайнерами  Ukrainian Fashion Week Олександри  Какуріної 

 

 

Зустріч в онлайн-просторі відбулася за допомогою платформи Zoom. До участі в заході приєдналися студенти різних курсів, адміністрація та викладачі Коледжу.

Узагальнивши власний досвід і досвід дизайнерів Ukrainian Fashion Week, спікерка підготувала студентській молоді ґрунтовні поради щодо таких важливих питань: що робити після закінчення навчання, де і як шукати роботу, як знайти свої місце в модній індустрії? За словами Олександри Какуріної, для успішної професійної реалізації в майбутньому молоді слід починати працювати вже під час навчання. Серед найважливіших форм отримання професійного досвіду під час студентських років доповідачка виділила: волонтерство, стажування, участь у фахових конкурсах. 

Під час лекції студенти отримали рекомендації щодо створення бази ділових контактів, складання резюме, нетворкінгу,  заснування власного бренду.

 

Онлайн-зустріч студентів Коледжу з Олександрою Какуріною

 

Онлайн-зустріч видалася дуже мотиваційною і корисною. Студенти вже під час лекції почали цікавитися варіантами працевлаштування, розпитувати про  можливості участі в проєктах Ukrainian Fashion Week. 

Коментарі:

Залишити коментар