V пленум ЦП УТОГ

Автор: admin від 27-11-2020, 23:34

V пленум ЦП  УТОГ

 

27 листопада 2020 року директор Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька  і перекладач-дактилолог Ірина Сколотова взяли участь у V пленумі центрального  правління Київської організації УТОГ

 

Робота пленуму проходила в онлайн-форматі на платформі ZOOM. У заході взяли участь члени ЦП УТОГ, ЦРК УТОГ, керівники обласних організацій та підприємств товариства, партнери організації. Основним питанням порядку денного було обговорення підсумків роботи Київської організації УТОГ за 2019 рік та діяльність організації в особливих умовах 2020 року.

 

V пленум ЦП  УТОГ

 

Ганна Щуцька була запрошена до участі в пленумі як експерт з освітніх питань осіб з порушеннями слуху, очільниця навчального закладу, який займає лідерські позиції в інклюзивній освіті. Зазначимо, що участь адміністрації Коледжу в подібних робочих зустрічах і засіданнях ЦП УТОГ є гарною практикою, дієвим способом завжди бути в курсі діяльності організації, що дозволяє  швидко й злагоджено скоординовувати подальшу спільну діяльність.

За результатами участі Ганни Щуцької та Ірини Сколотової у пленумі для наших студентів з порушеннями слуху з’явилася можливість безкоштовного забезпечення сучасними слуховими апаратами.

 

 

Коментарі:

Залишити коментар