Методична рада

Автор: admin від 1-12-2020, 23:27

Методична рада

 

30 листопада 2020 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося чергове засідання методичної ради

 

 

Нараду під керівництвом заступника директора з навчально-методичної роботи Юрія Щербаня  було організовано в змішаному форматі з використанням платформи Zoom. До участі приєдналося близько 40 педагогічних та науково-педагогічних працівників.

Розпочали засідання з виступу Юрія Щербаня  про особливості організації освітнього процесу ІІ семестру 2020-2021 навчального року з використанням онлайн-платформи Moodle. Доповідач надав колективу інформацію про терміни реєстрації навчальних курсів на платформі Moodle, нагадав про відповідність матеріалу навчальним планам і програмам, зазначив, що задля перевірки і контролю виконання навчального навантаження в Коледжі буде створено моніторингову комісію.  Також Юрій Щербань наголосив, що наразі готуються методичні вказівки для студентів і викладачів щодо роботи в системі Moodle, які суттєво спростять роботу в цьому напрямі. Інформацію було прийнято до відома.  

Завідувачі відділень Анна Сокол, Наталія Давиденко, Юлія Ващенко, Ірина Троценко доповіли про результати проміжної атестації студентів в період змішаного (дистанційного) навчання  на денному та заочному відділеннях і бакалавраті. На засіданні було обговорено якісну та загальну успішність студентів та особливості проведення заліково-екзаменаційної сесії у І семестрі  2020-2021 навчального року. Після обговорення колективом методичної ради було прийнято рішення про письмове інформування батьків про академічні заборгованості студентів та проведення найближчим часом  батьківських зборів в онлайн-форматі.

На засіданні методичної ради були представлені творчі звіти викладачів, які атестуються у 2020-2021н.р. на підтвердження чи присвоєння кваліфікаційної категорії, а саме: Наталії Мацкевич, Анни Павлюк, Юлії Ващенко, Олени Ночнюк, Анни Непрель. Викладачі за допомогою мультимедійних  презентацій розповіли про навчально-методичну діяльність за міжатестаційний період.

Заслухавши та обговоривши всі питання з порядку денного, члени методичної ради ухвалили відповідні рішення.

 

Методична рада

 

Коментарі:

Залишити коментар