Всесвітній День боротьби зі СНІДом

Автор: admin від 2-12-2020, 23:20

Всесвітній  День боротьби зі СНІДом

 

1 грудня 2020 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук  в онлайн-режимі відбувся комплексний просвітницький захід з нагоди Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом

 

 Захід організувала психологічна служба Коледжу з метою актуалізації і  поглиблення знань студентства про страшну недугу, профілактичні заходи і способи боротьби з розповсюдженням хвороби, виховання соціальної терпимості до людей з діагнозом ВІЛ/СНІД.

 

 

До участі в заході було запрошено президентку ГО «Здорове людство» Вікторію Щур, яка провела вебінар «Що варто знати про ВІЛ та онкозахворювання». Із використанням мультимедійного контенту студентам надали корисну і життєво необхідну інформацію про імунну систему людини, загрози захворювань на рак, ВІЛ/СНІД, методи попередження захворювань, профілактику інфекцій, правила безпечної поведінки.

 

Всесвітній  День боротьби зі СНІДом

 

Продовжила означену тему психологиня Коледжу Ганна Непрель, яка провела консультативну бесіду «Як ми можемо підтримати рідну людину в боротьбі за життя». Слухачі отримали дієві поради і рекомендації, алгоритми дій у разі виникнення складних життєвих ситуацій.

 

Всесвітній  День боротьби зі СНІДом

 

Окрім Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом, на  1 грудня  цього року випав ще й Всеукраїнський день добрих справ -  #ЩедрийВівторок. У зв’язку з цим соціальна педагогиня Коледжу  Ольга Милокост долучилася до заходу з бесідою «Будь-яка добра справа має значення». Під час  події студенти отримали змогу приєднатися до благодійної ініціативи та зібрати кошти на купівлю препарату «СЕВЕЛАМЕР» для діток з  Національної дитячої спеціалізованої лікарні МОЗ України «Охматдит».

 

Всесвітній  День боротьби зі СНІДом

 

Захід охопив багато соціально важливих тем і сприяв вихованню чуйного і  толерантного ставлення до чужих проблем, збільшенню уваги до свого здоров’я та безпеки життя.

Коментарі:

Залишити коментар