Міжнародний літературний конкурс

Автор: admin від 26-11-2020, 12:57

Міжнародний літературний конкурс

 

Студенти Київського фахового коледжу прикладних наук взяли участь у   Міжнародному літературному  конкурсі «Україна в барвах слова»

 

Конкурс започаткований у 2019 році з метою популяризації дитячої та юнацької літературної творчості, виховання патріотизму, національної свідомості та любові до рідного слова,  залучення учнівської та студентської молоді до участі в культурному просторі країни, формування молодої генерації творчої еліти України.

 

Міжнародний літературний конкурс

 

Організаторами конкурсу є Національний музей літератури України, Національна спілка письменників України, Київська організація Національної спілки письменників України, Товариство зв’язків з українцями за межами України «Україна-Світ».

Цьогоріч у конкурсі взяли участь близько двохсот учасників із 23 областей України та з-за кордону. Творчі роботи  надсилала як з великих центральних міст, так і з невеликих містечок, сіл та селищ. Серед учасників були представники з Угорщини, Королівства Норвегії та Великобританії.

 

Міжнародний літературний конкурс

 

Наші студенти з групи До-20 (Гаращенко Ірина, Сич Ілля, Салаєва Аліна) та групи До-1-19 (Король Анастасія, Романюк Єлизавета) під керівництвом викладача української мови та літератури Бондар Юлії випробовували свої сили у номінації «Проза».

Король Анастасія здобула перемогу в номінації «Краса України: південні враження». Усі учасники конкурсу отримали від Національного музею літератури України та партнерів конкурсу пам’ятні медалі, дипломи, книги, солодкі подарунки. Студентка-переможниця, окрім названих нагород, отримала почесну відзнаку конкурсу.

Коментарі:

Залишити коментар