День Гідності та Свободи

Автор: admin від 23-11-2020, 14:18

День Гідності та Свободи

 

21 листопада 2020 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відзначили День Гідності та Свободи

 

 

День Гідності та Свободи — свято в Україні, що відзначається 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року). Щороку в цей день на території всієї України відбуваються різні меморіальні та культурно-мистецькі заходи, церемонії покладання квітів. На жаль, цьогорічні карантинні обмеження не дозволили обрати такий формат відзначення цієї події. Але це не стало на заваді патріотизму та бажанню викладацького складу і студентства Коледжу  пригадати ті події і  вшанувати подвиг учасників Революції Гідності.

 

День Гідності та Свободи

 

Студенти відділення бізнесу групи М-1-20 під керівництвом куратора групи Вікторії Прими підготували презентацію про доленосні події  2013-2014 рр., де  показали хроніку Майдану та  вкотре нагадали  кожному про важливість відстоювання прав людини, ідеалів свободи та справедливості.

Викладач курсу «Громадянська освіта» Пономарьова Леоніда провела з групою М-2-20 онлайн-заняття, присвячене цьому святу. Студенти взяли участь у змістовній бесіді про гідність та свободу людини, згадали про події, які вплинули на державне встановлення Дня Гідності та Свободи. Окрему увагу на занятті було приділено нормативно-правовим документам, які захищають гідність людини.

Приємно відзначити, що сучасна молодь активно долучається до подібних заходів, щиро  цікавиться сторінками новітньої історії України та турбується про майбутнє українського народу.

 

Презентація "З Днем Гідності!"

Коментарі:

Залишити коментар