Міжнародний день толерантності

Автор: admin від 18-11-2020, 00:38

Міжнародний день толерантності

 

16 листопада 2020 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відзначили Міжнародний день толерантності

 

Це свято запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості, в якій ідеться про рівність усіх людей, незалежно від віросповідання, етносу або кольору шкіри.

З цієї нагоди циклова комісія соціальних комунікацій організувала низку інформаційно-просвітницьких заходів. Найголовнішими з них стали:

  • Підбір і розсилання кураторам академічних груп соціальних відеороликів «Квиток без місця» і  «Толерантність».  На основі цих відеоматеріалів куратори провели в групах виховні бесіди щодо різних ситуацій прояву толерантності.
  • Організація флешмобу у відеоформаті «Що для мене толерантність». Учасниками стали студенти-технологи  і студенти-дизайнери груп ЛПш1-18, ЛПв-18, Дв-20. 
  • Групові вебінари з елементами  тренінгу від психологині Коледжу Ганни Непрель на тему «Толерантність для мене -  це...». Онлайн-зустрічі  відбувалися у програмі Skype  і тривали кілька днів поспіль.  

Названі заходи поглибили знання студентів про толерантність, допомогли усвідомити важливість визнання, розуміння і прийняття відмінностей кожної особистості, сприяли формуванню умінь і навичок терпимо й неупереджено ставитися до позицій і цінностей інших людей.

 

Коментарі:

Залишити коментар