Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 17-11-2020, 00:19

Педагогічна рада Коледжу

 

 

16 листопада 2020 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук в онлайн-режимі  на платформі Zoomвідбулося позачергове засідання педагогічної ради

 

На засіданні вирішували питання щодо організації освітнього процесу під час дії карантинних обмежень відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 13.11.2020 року №1/9-626 «Щодо організації освітнього процесу».

Виконувач обов’язків директора Коледжу Юрій Щербань подав на колективне обговорення Проєкт наказу про запровадження змішаної форми навчання у Коледжі на період з 16 листопада до 31 грудня 2020 року. Заслухавши інформацію Юрія Щербаня, врахувавши  постанови Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2020 р. № 1100, 22 липня 2020 р. № 641, рекомендації Міністерства освіти і науки України від 13.11.2020 року №1/9-626 «Щодо організації освітнього процесу», педагогічна рада Коледжу затвердила Проєкт наказу про запровадження змішаної форми навчання у Коледжі.

 

Педагогічна рада Коледжу

 

Далі на порядку денному було питання щодо проведення зимової заліково-екзаменаційної сесії у 2020-2021 навчальному році в умовах карантину. Відповідно до вищезазначених нормативних документів і рішень, зимову заліково-екзаменаційну сесію було вирішено проводити згідно з графіком освітнього процесу в змішаному форматі. З метою чіткої процедури проведення зимової заліково-екзаменаційної сесії та об’єктивного оцінювання якості знань  студентів, завідувачі відділень підготували колективу Коледжу інструкції до проведення заліково-екзаменаційної сесії у дистанційному режимі.

Наприкінці засідання учасники педагогічної ради заслухали інформацію заступника директора з адміністративно-господарської частини Павла Притченка про старт опалювального сезону в Коледжі, роботу адміністративно-господарських служб Коледжу, створення оперативної групи  з питань пожежної та техногенної безпеки.  Інформацію доповідача було взято до відома.

 

Коментарі:

Залишити коментар