Міжнародна студентська конференція

Автор: admin від 12-11-2020, 14:16

Міжнародна студентська конференція

 

10 листопада  2020 року, у Міжнародний день бухгалтерії, студенти та викладачі Київського фахового коледжу прикладних наук взяли участь у VI Міжнародній студентській науковій онлайн-конференції «Облік, аналіз і контроль в системі управління суб’єктами економіки», що проходила в Національному  університеті «Львівська політехніка»

 

 

Захід відбувся за участі Університету ім. Марії Кюрі-Склодовської в Любліні (Польща), Гірничо-металургійної академії ім. Станіслава Сташиця в Кракові (Польща), Господарської академії ім. Д.А. Ценова (Болгарія), Молдавської економічної академії (Молдова), Білоруського державного економічного університету (Білорусія).

 

Міжнародна студентська конференція

 

Основною метою конференції було залучення студентів до активних науково-дослідницьких дискусій щодо обліково-інформаційного забезпечення систем управління підприємствами, організації й удосконалення фінансового, управлінського та податкового обліку, подолання проблемних питань розвитку економічного аналізу, аудиту і контролю. Про актуальність і важливість названих питань свідчить велика кількість учасників. Цьогоріч до організаційного комітету  конференції від закладів вищої освіти України  та зарубіжжя надійшло 78 тез доповідей.

 

Міжнародна студентська конференція

 

На цій події міжнародного рівня Коледж представили студенти групи Об-18. У секції «Проблеми та перспективи використання інформаційних систем і технологій в обліку, аналізі та аудиті» виступили студентки Варгачук Єлизавета та Єлісєєва Анастасія, які під керівництвом викладача Олени Юрченко підготували доповіді «Штучний інтелект у бухгалтерському обліку», «Коронавірус та його вплив на організацію бухгалтерського обліку».

 

Міжнародна студентська конференція

 

Яловенко Кирило під керівництвом викладачів Анни Сокол та Оксани Сахно виступив з тезами в секції «Проблеми розвитку теорії економічного аналізу та його застосування у прийнятті управлінських рішень на практиці». Доповідь англійською мовою про місце економічного аналізу в ухваленні управлінських рішень «The place of Economic analysis in managerial decision making» принесла йому впевнену перемогу в номінації «Молодий науковець».

 

Міжнародна студентська конференція

 

Усі наукові напрацювання учасників буде традиційно викладено в збірнику матеріалів конференції.

 

Міжнародна студентська конференція

 

Коментарі:

Залишити коментар