Семінар-тренінг

Автор: admin від 5-11-2020, 22:09

Семінар-тренінг

 

 

3 листопада 2020 року викладачі Київського фахового коледжу прикладних наук Тетяна Безсмертна та Анна Сокол взяли участь у семінарі-тренінгу з написання заявок на участь у міжнародних проєктах (для коледжів та технікумів)

 

Згідно з новою програмою ЄС Еразмус на 2021-2027 рр. для української професійно-технічної освіти з 2021 року відкриваються серйозні можливості й перспективи участі в проєктах ERASMUS+. Отже, виникає необхідність швидко опанувати методики написання заявок і вивчити успішні практики впровадження проєктів ERASMUS+. Саме цим завданням і був присвячений семінар-тренінг від Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти.

 

Семінар-тренінг

 

До семінару долучилося близько 50 фахівців з різних навчальних закладів України. Під час тренінгу слухачі ознайомилися з можливостями участі закладів фахової передвищої освіти в міжнародних проєктах, основними методиками написання заявок на участь у проєктах, кращими практиками написання проєктів ЗВО та іншими установами. Після теоретичної частини було організовано практичне навчання. Кожен із учасників отримав змогу описати свій проєкт і почути експертну оцінку фахівця та деякі поради. Тренером учасників була завідувач кабінету міжнародних відносин Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти Ольга Гетя.

 

Семінар-тренінг

 

Семінар-тренінг

 

Семінар-тренінг

 

Захід проводився в рамках підвищення кваліфікації фахівців, які пов’язані з налагодженням міжнародних зв’язків  у коледжах та технікумах. Після закінчення семінару, усі учасники отримали відповідні сертифікати із зазначенням кількості годин та переліком набутих компетентностей.

 

Семінар-тренінг

 

Коментарі:

Залишити коментар