Засідання Правління Асоціації «Укрлегпром»

Автор: admin від 29-10-2020, 20:52

Засідання Правління  Асоціації  «Укрлегпром»

 

28 жовтня 2020 року директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька взяла участь у відкритому ZOOM-засіданні Правління  Асоціації  «Укрлегпром»

 

 

Основною метою засідання була розробка чіткого плану дій на випадок введення нового жорсткого карантину та окреслення основних векторів діяльності в митному, податковому, зовнішньоекономічному та інших напрямках діяльності.

На засіданні під головуванням Президента-голови правління Тетяни Ізовіт обговорили ключові питання діяльності Асоціації в пандемічний період, заслухали інформацію Віце-президентів Укрлегпрому в галузях текстильного, швейного, взуттєвого, шкіряного виробництва та рітейлу, а також коментарі керівників галузевих підприємств про спілкування з першими особами держави в регіонах, а саме: зустрічі Президента України Володимира Зеленського з представниками бізнесу,  візит Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова на ПрАТ ЧШФ «Елегант», візит Голови фракції «Слуга народу» Давида Арахамія на ТОВ «В-Центр».

 

Засідання Правління  Асоціації  «Укрлегпром»

 

Серед інших пріоритетних тем для обговорення були актуальні питання професійної підготовки майбутніх фахівців легкої промисловості в умовах довготривалої пандемії. Очільниця Коледжу Ганна Щуцька, як експерт у цій сфері, виступила з інформацією про стан освітнього процесу в Коледжі, реалізацію  практичної підготовки  фахівців у дистанційному форматі, а також про роботу Коледжу над стандартами нового покоління зі спеціальностей 182 Технології легкої промисловості та 022 Дизайн.

Під час засідання була можливість поставити прямі запитання до запрошених гостей:

- заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України- Торгового представника України Тараса Качки;

- директора Департаменту митної політики Міністерства фінансів України Олександра Москаленка;

- спеціаліста Управління аналізу реального сектору Департаменту фінансової стабільності Національного банку України Надії Фецич.

Засідання сприяло глибшому розумінню стану справ і проблем галузі на сучасному етапі, актуалізувало перелік невідкладних рішень щодо розвитку галузі.

https://ukrlegprom.org/ua/events/28-zhovtnya-ob-1100-vidbudetsya-vidkryte-zasidannya-pravlinnya-ukrlegpromu/

Коментарі:

Залишити коментар