Методична рада

Автор: admin від 23-10-2020, 12:01

Методична рада

 

22 жовтня 2020 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося чергове засідання Методичної ради 

 

 

Нараду під керівництвом заступника директора з навчально-методичної роботи Юрія Щербаня  було організовано в змішаному форматі з використанням платформи Zoom. До участі приєдналося 40 педагогічних та науково-педагогічних працівників.

 

Методична рада

 

Розпочали засідання з доповіді Юрія Щербаня про підсумки роботи міських методичних об’єднань (ММО) закладів фахової передвищої освіти (ЗФПО) м. Києва за 2019-2020 навчальний рік. Колективу було оголошено подяку за плідну роботу протягом року та активну участь у роботі ММО. 

 

Методична рада

 

Наступним питанням порядку денного було обговорення результатів зрізу знань у групах студентів І курсу з дисциплін «Інформатика» та  «Англійська мова».  Викладач інформатики Тамара Жук і завідувач відділення бізнесу,викладач англійської мови Анна Сокол у презентаційній формі подали колективу інформацію про рівень сформованості знань і умінь студентів І курсу.

 

Методична рада

 

Під час засідання було розглянуто питання про планування підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників Коледжу в 2020-2021 роках. Завідувач навчально-методичним кабінету Коледжу Людмила Бойченко ознайомила колектив з методичними рекомендаціями щодо цього питання та розповіла про основні етапи планування  підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників Київського фахового коледжу прикладних наук.

На засіданні були представлені творчі звіти викладачів, які атестуються у 2020-2021н.р., а саме: Олексія Мазурка, Оксани Терещенко, Надії Фадєевої та Павла Притченка.

 

Методична рада

 

Обговорення питань порядку денного відбулося згідно з регламентом. Рішення відповідно до розглянутих питань було прийнято Методичною радою одноголосно. 

Коментарі:

Залишити коментар