Конференція викладачів іноземної мови

Автор: admin від 20-10-2020, 16:23

Конференція викладачів іноземної мови

 

19 жовтня 2020 року викладач англійської мови Київського фахового коледжу прикладних наук Наталія Мацкевич взяла участь у  науково-практичній  інтернет-конференції «Обмін педагогічним досвідом» з дисциплін «Іноземна мова» та «Іноземна мова за професійним спрямуванням»

 

 

Захід був ініційований Міським методичним об’єднанням викладачів іноземних мов за підтримки Ради директорів закладів фахової передвищої освіти міста Києва. Конференція відбувалася в рамках засідання міського методичного об’єднання і проходила в онлайн-форматі на платформі Zoom.

Основною метою цієї освітньої зустрічі було обговорення нових форм, методів, систем передового досвіду педагогічної діяльності, активізація  творчої роботи викладачів технікумів і коледжів, заохочення їх до опанування сучасних технологій організації та проведення навчально-виховної роботи.

Наталія Мацкевич виступила з доповіддю «Особливості навчання англійської мови студентів з порушеннями слуху». У виступі було визначено основні форми і методи роботи в групах студентів з порушеннями слуху, актуальні проблеми та соціонавчальні бар’єри, що виникають під час педагогічного процесу.

Конференція сприяла підвищенню професійної майстерності педагогів, поповненню педагогічного арсеналу інноваційними методиками і технологіями, розширенню знань і умінь у сфері дистанційних процесів навчання, управління та контролю.

Коментарі:

Залишити коментар