Урочисте нагородження в МОН України

Автор: admin від 8-10-2020, 20:59

Урочисте нагородження в МОН України

 

7 жовтня 2020 року з нагоди  Дня працівників освіти подякою МОН України  було відзначено перекладача-дактилолога Київського фахового коледжу прикладних наук Оксану Терещенко

 

 

    Урочисте нагородження проходило в залі засідань колегії МОН України. Розпочалася церемонія з вітальних слів заступника Міністра освіти і науки України Андрія Вітренка. Далі до слова були запрошені голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Юлія Гришина, голова підкомітету з питань освіти впродовж життя та позашкільної освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Роман Грищук, які зробили короткий звіт про роботу уряду в освітній сфері, розповіли про плани на  майбутнє. Після виступів Андрій Вітренко, Юлія Гришина та Роман Грищук вручили освітянам подяки МОН України за сумлінну та плідну працю на педагогічній ниві.  

 

Урочисте нагородження в МОН України

 

Урочисте нагородження в МОН України

 

   На урочистій зустрічі була присутня директор Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Олена Фіданян, яка привітала працівників освіти зі святом та внесла пропозиції щодо перегляду вимог до відзначення працівників освіти.

 

Урочисте нагородження в МОН України

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар