Відкрите заняття

Автор: admin від 7-10-2020, 23:39

Відкрите заняття

 

6 жовтня 2020 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося відкрите заняття  з дисципліни «Захист України», яке було організовано цикловою комісією «Охорони праці та здоров'я»

 

 

Заняття було присвячено прийомам самооборони. Під час його проведення було використано міждисциплінарний підхід, що дозволив подати інформацію у формі комплексу знань, умінь і навичок з дисциплін «Фізична культура», «Біологія», «Захист України».

Демонстрували техніки і прийоми:

  • Ковтун Єва – студентка групи М-2-20, володар чорного поясу з карате;
  • Коновалов Артем - випускник Коледжу, вчитель фізичної культури Спеціалізованої школи імені Івана Кудрі № 181, майстер спорту, багаторазовий Чемпіон Європи, бронзовий призер Чемпіонату Світу 2019;
  • Гончаренко Богдан - випускник Коледжу, майстер виробничого навчання Коледжу, майстер спорту міжнародного класу, шестикратний Чемпіон Європи, чотирикратний Чемпіон Світу, Володар Кубку Світу 2019.

Відкрите заняття

 

Відкрите заняття

 

Відкрите заняття

 

Студенти були в захваті від такого формату заняття, вони отримали важливу й актуальну інформацію та незабутні враження від професійних виступів спортсменів світового рівня.

Коментарі:

Залишити коментар