Урочиста церемонія нагородження

Автор: admin від 5-10-2020, 23:08

Урочиста церемонія нагородження

 

2 жовтня 2020 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук з нагоди 90-річчя від Дня заснування та до Дня працівників освіти відбулося урочисте нагородження співробітників

 

   Привітати працівників Коледжу з подвійним святом і вручити заслужені нагороди прийшли представники Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація), Печерської райдержадміністрації, міських профспілкових організацій, друзі й партнери Коледжу з Всеукраїнської громадської організації  інвалідів «Українське товариство глухих», Всеукраїнської громадської організації «Спортивна федерація глухих України»,  Української асоціації підприємств легкої промисловості «Укрлегпром».

 

Урочиста церемонія нагородження

 

    Розпочалася церемонія нагородження з Гімну України жестовою мовою, який виконали  актори Театру міміки та жесту «Райдуга» Культурного центру УТОГ. Вітальним словом свято відкрила директорка Коледжу Ганна Щуцька, яка взяла на себе важливу й урочисту місію організатора й ведучої цього святкового заходу.

 

Урочиста церемонія нагородження

 

   Перші нагороди працівникам Коледжу вручили Володимир Москаленко -  начальник відділу закладів вищої освіти, науки, прогнозування та аналізу цільових програм Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація) та Олена Вчорашня - головний спеціаліст відділу закладів вищої освіти, науки, прогнозування та аналізу цільових програм.

 

Урочиста церемонія нагородження

 

   Освітяни Коледжу отримали такі відзнаки:

  • 5 грамот Міністерства освіти і науки України;
  • 4 подяки Міністерства освіти і науки України;
  • 16 подяк Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація);
  • 3 подяки від міського голови Віталія Кличка.

Урочиста церемонія нагородження

 

 Серед почесних нагород були нагрудний знак «Відмінник освіти», який було вручено досвідченому педагогу Любові Шопоняк, а також Вітальний лист від міського голови Віталія Кличка, який був адресований  Богдану Гончаренку – талановитому дизайнеру, видатному спортсмену, випускнику Коледжу і майстру виробничого навчання Коледжу.

  

Урочиста церемонія нагородження

  

    Далі у програмі свята були вітання і нагороди від Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, які вручала начальник відділу молоді та спорту Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Оксана Кудрявцева. Подякою за сумлінну багаторічну роботу був відзначений і колектив навчального закладу.    

  

Урочиста церемонія нагородження

  

   Голова Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Українське товариство глухих» Ірина Чепчина разом із першим заступником Тетяною Кривко, заступником з питань управління майном УТОГ Сергієм Котельянцем вручили подяку директорці Коледжу Ганні Щуцькій, нагороди викладачам і перекладачам-дактилологам, а також подарували Коледжу сертифікат на придбання технічного обладнання на 25 тисяч гривень. На святі було вручено й  відзнаку Українського товариства глухих «За заслуги», яку отримав заступник директора з навчально-методичної роботи Юрій Щербань.

 

 

Урочиста церемонія нагородження

  

   Наступним було привітання від Олега Лаврика – першого  віце-президента Всеукраїнської громадської організації «Спортивна федерація глухих України». Грамотами і подяками були відзначені викладачі фізичної культури, перекладачі-дактилологи, працівники соціально-психологічної служби Коледжу. На знак вдячності за багаторічну співпрацю та вагомий внесок у справу виховання молоді з порушеннями слуху Коледжу було вручено подарунок – сертифікат на 30 тисяч гривень для придбання сучасної оргтехніки. Попередньо СФГУ було виділено 20 тисяч гривень на озеленення скверу біля Коледжу, який нещодавно відкрили на честь спортсменів-дефлімпійців.

 

Урочиста церемонія нагородження

   

   До церемонії нагородження приєдналися й вітчизняні підприємства легкої промисловості в особі Тетяни Ізовіт - президента-голови правління Української асоціації підприємств легкої промисловості «Укрлегпром». Подяки за якісну і сумлінну підготовку фахівців галузі легкої промисловості додалися в скарбничку працівників Коледжу.

  

Урочиста церемонія нагородження

  

   Далі святкову церемонію нагородження продовжили:

  • Павло Притченко - заступник директора з адміністративно-господарської роботи, голова первинної профспілкової організації Коледжу, який  нагородив працівників від імені Профспілки працівників текстильної та легкої промисловості України.
  • Юрій Ївженко - голова Асоціація первинних профспілкових організацій  студентів ВНЗ 1-го і 2-го рівнів акредитації міста Києва та Марина Коломієць – голова студентської профспілки Коледжу, які нагородили кураторів академічних груп за сумлінне й творче виховання молоді.
  • Юрій Щербань - заступник директора з навчально-методичної роботи, президент Громадського об’єднання «Духовна сила», від імені якого він і вручив подяки та подарунки.

   Наприкінці вітальної програми очільниця Коледжу Ганна Щуцька разом із заступником директора з навчально-методичної роботи Юрієм Щербанем вручили нагороди від Ради директорів закладів фахової передвищої освіти міста Києва та подяки співробітникам від Коледжу. Окрасою  церемонії нагородження були яскраві творчі номери від акторів Театру міміки та жесту «Райдуга» Культурного центру УТОГ.

 

Урочиста церемонія нагородження

  

   Порадував учасників свята і танцювальний подарунок від випускниці Коледжу Дар’ї Герасименко та хореографа Коледжу Романа Яцківа.

Урочиста церемонія нагородження

  

   Завершилася урочиста церемонія  фінальною композицією жестовою мовою «Як тебе не любити, Києве мій!» у виконанні студента Коледжу Богдана Феденка за участі Театру міміки та жесту «Райдуга».

  

Урочиста церемонія нагородження

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар