27.03.14 педрада

Автор: admin від 1-04-2014, 13:52

27 березня 2014 року в оновленій читальній залі відбулася педагогічна рада коледжу.

Директор Ганна Володимирівна Щуцька урочисто розпочала зібрання з нагородження грамотами студентів: Оселедько Г, Чабей Н. – за участь у конкурсі студентських наукових робіт; Лебедениць А., Іващук О. – за призові місця в олімпіаді із суспільних дисциплін серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації м. Києва (за сприяння профспілки студентів). Також директор вручила подяку Бабенчик О.П. за активну участь в організації V Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2014».

Під час наради були розглянуті питання:

1. Національно-патріотичне виховання студентів на заняттях суспільних та гуманітарних дисциплін.

Доповідали: Сокол А. В. – голова циклової комісії гуманітарних дисциплін; Івашкевич Т. М. – голова циклової комісії суспільних дисциплін.  

2. Особливості адаптації та навчання студентів з вадами слуху.

Доповідали: Садовнича Т.І. – голова циклової комісії  дактилологів; Петрик А.С. – практичний психолог.

3. Обговорення структурно-логічної схеми теоретичної та практичної підготовки студентів за спеціальностями «Швейне виробництво» та «Дизайн».

Доповідали: Філоненко О.А. – завідувач навчально-виробничих майстерень; Онищенко С.А. – голова циклової комісії майстрів виробничого навчання; Патлашенко О.А. – голова циклової комісії дизайну; Чабановська Н.А. – голова циклової комісії технології та конструювання швейних виробів.

По закінченню зібрання члени педагогічної ради з розглянутих питань прийняли рішення:

1. Схвалити роботу з національно-патріотичного виховання на заняттях в циклових комісіях суспільних та гуманітарних дисциплін;

2. Адаптувати методичні матеріали з кожної дисципліни (термінологічні словники, конспекти лекцій, мультимедійні матеріали тощо) до специфічних потреб студентів з вадами слуху та створити сторінку психолога на сайті коледжу, за допомогою якої студенти з вадами слуху зможуть краще долати процес адаптації;

3. Розробити наскрізні навчальні програми з практичного навчання для всіх спеціальностей та спеціалізацій, відповідно до навчальних планів, розроблених у 2013 році.

 

Коментарі:

Залишити коментар