KYIV FASHION 2020

Автор: admin від 11-09-2020, 10:42

KYIV FASHION 2020

 

8-9 вересня Київський фаховий коледж  прикладних наук взяв участь у 39 Міжнародному фестивалі моди  «Kiyv Fashіon 2020»

 

 

   Цей найавторитетніший форум модної індустрії України вже вкотре об’єднав на своєму майданчику найбільших виробників, дистриб’юторів, офіційних представників сфери легкої промисловості. Цього разу свої досягнення на виставці представили близько 400 брендів українських та іноземних виробників. Визнані фахівці світу моди презентували одяг, аксесуари, нижню білизну, текстиль, фурнітуру та найсучасніше обладнання для легкої промисловості.

 

KYIV FASHION 2020

 

KYIV FASHION 2020

 

    Наш навчальний заклад традиційно взяв участь у цій події і представив свої напрацювання. Експозиція Коледжу з найкращими моделями одягу, взуття  і аксесуарів стала результатом колаборації наших студентів-випускників 2020 року з майстрами і викладачами Коледжу  - Богданом Гончаренком, Олександром Тимошенком, Євгенією Яременко. Стенд Коледжу став найоригінальнішим модним простором на виставці й привернув велику кількість гостей і фахівців модної індустрії, які виявили зацікавленість у співпраці з нашими студентами. Інформаційно-консультативний супровід на нашій локації здійснювали студенти-менеджери ІІ курсу під керівництвом Алли Люлькової та Наталії Сушко.

 

KYIV FASHION 2020

 

    Більшість студентів нашого Коледжу разом з кураторами, викладачами та майстрами виробничого навчання відвідали цю грандіозну модну подію. Студенти дізналися про головні модні тренди сьогодення та особливості  організації столичних бізнес-заходів , а деякі з них, зокрема студенти групи Дг-2-20, навіть встигли познайомитися з власниками компанії AZURI і взяти у них інтерв’ю.

 

KYIV FASHION 2020 

 

  Окрім масштабних експозицій, виставкова програма була насичена цікавими бізнес-заходами. Три дні поспіль у виставковому лекторії відомі фешн-аналітики, стилісти, власники брендів, дизайнери та викладачі дизайну ділилися своїми знаннями, досвідом та ідеями. Серед спікерів заходу була Тетяна Ізовіт – президент-голова правління Асоціації «Укрлегпром», яка зі своєю командою презентувала актуальну інформацію про захист бізнесу в умовах пандемії та розвиток ключових компетенцій та переваг у кризовий період. Виступ експертів Асоціації «Укрлегпром» відвідали викладачі нашого Коледжу на чолі з директором Ганною Щуцькою.

 

KYIV FASHION 2020

 

KYIV FASHION 2020

 

    Наразі Міжнародний фестиваль моди “Kyiv Fashion” залишається найбільш масштабним місцем зустрічі професіоналів світу моди, що точно відображає актуальні тенденції і напрями розвитку галузі. Приємно, що Київський фаховий коледж прикладних наук є постійним учасником цієї події і щоразу має чим здивувати та надихнути відвідувачів та учасників виставки.

 

KYIV FASHION 2020

 

KYIV FASHION 2020

 

KYIV FASHION 2020

 

 

Коментарі:

Залишити коментар