Лекція для студентів-дизайнерів

Автор: admin від 5-09-2020, 23:54

Лекція для студентів-дизайнерів

 

4 вересня в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулася зустріч студентів-дизайнерів групи Дк-19 з Ольгою Шерстюк - випускницею коледжу Sheridan  в Торонто (Канада)

 

 

Для студентів відділення дизайну новий навчальний рік розпочався з візиту та пізнавальної лекції Ольги Шерстюк - випускниці коледжу Sheridan за спецiальнiстю Visual & Creative ART,S (VCA), а нині студентки Лондонського університету мистецтв.

 

Лекція для студентів-дизайнерів

 

Цей просвітницький захід організував викладач Коледжу Віталій Хома в рамках вивчення навчальних  дисциплін «Фiрмовий стиль» та «Дизайн реклами». Основною метою цієї зустрічі стало ознайомлення наших студентів із новими тенденціями світового дизайну, методами сприйняття свiту в контекстi своєї  професії, тонкощами методики навчання в іншому навчальному закладi.

 

Лекція для студентів-дизайнерів

 

Під час заходу гостя акцентувала увагу на графiчних програмах, якi важливi для успiшної кар’єри в майбутньому, поділилася професійним досвідом роботи у сфері дизайну. Бесiду було організовано у  форматi дискусiї, що дало змогу студентам ставити будь-які питання та висловлювати власні думки та ідеї. Наприкінці зустрiчi Ольга розповіла про фiнансові cкладові дизайнерського шляху і дала рекомендації нашим студентам.

Коментарі:

Залишити коментар