Серпнева педагогічна конференція

Автор: admin від 20-08-2020, 20:14

Серпнева педагогічна конференція

 

20 серпня 2020 року освітяни Київського фахового коледжу прикладних наук взяли участь у найочікуванішій події року - Серпневій педагогічній онлайн-конференції міста Києва

 

 Ця зустріч в онлайн-просторі зібрала разом усіх педагогів міста, батьківську громаду, Київську міську владу для  обговорення найактуальніших питань нового 2020/2021 навчального року в умовах карантинних обмежень. Основна увага на конференції була присвячена питанням безпеки в закладах освіти, дистанційного та змішаного навчання, діджиталізації сфери освіти, моделям освітнього процесу в садочках, школах, закладах позашкільної, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти, інклюзивній освіті.

 

Серпнева педагогічна конференція

 

 Серед спікерів конференції були представники Київської міської державної адміністрації, Державної служби якості освіти України, Департаменту освіти і науки міста Києва, керівництво провідних освітніх закладів України, відомі психологи та медики України. У секторі «Вища, фахова передвища та професійна освіта в сучасних умовах» виступила з відеопрезентацією директорка Коледжу Ганна Щуцька. У доповіді «Фахова підготовка – модель комплексної трансформації освітнього процесу. Доступність та інклюзивність» спікерка розповіла про гармонійне поєднання фахової та інклюзивної освіти, унікальну філософію та основні напрями роботи Київського фахового коледжу прикладних наук.

Серпневий освітній марафон скерував педагогічну спільноту на реалізацію сучасних ціннісних пріоритетів особистості та українського суспільства, допоміг ефективно підготуватися до нового навчального року, став джерелом нових ідей та натхнення, що будуть реалізовані в наступному навчальному році.  

https://don.kyivcity.gov.ua/content/serpneva-konferenciya-pedagogichnyh-pracivnykiv-2020.html

Коментарі:

Залишити коментар