Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 31-08-2020, 20:10

Педагогічна рада Коледжу

 

28 серпня 2020 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося засідання педагогічної ради

 

 

   Враховуючи всі вимоги МОЗ України, засідання відбувалося в змішаному форматі. Частина співробітників Коледжу брала участь у зборах із  401 та 402 аудиторій, інші учасники долучилися дистанційно через платформу ZOOM.

   Першочерговим питанням на засіданні було затвердження Положення про організацію освітнього процесу в Київському фаховому коледжі прикладних наук на 2020-2021 навчальний рік. Директор Коледжу Ганна Щуцька ознайомила колектив із постановами Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 64, Міністерства охорони здоров’я України від 22 серпня 2020 року № 50 та іншими  нормативними  документами та рекомендаціями МОН України, МОЗ України, доповіла про особливості організації освітнього процесу в Коледжі в період адаптивного карантину. Педагогічною радою було затверджено Тимчасовий порядок організації освітнього процесу в Коледжі в період адаптивного карантину на 2020-2021 навчальний рік.

    На засіданні розглядали також питання щодо використання в освітньому процесі Коледжу навчальної платформи Moodle. Заступник директора з навчально-методичної роботи Юрій Щербань доповів колективу про результати опанування педагогічними та науково-педагогічними працівниками цієї системи та розповів про особливості, етапи та терміни впровадження цієї системи в дію.

   Наступним питанням порядку денного було звітування господарської частини за 2019-2020 навчальний рік. Заступник директора з адміністративно-господарської роботи Павло Притченко розповів присутнім про обсяг виконаних робіт за звітний період, що включали демонтаж старого обладнання, ремонт електромереж і тепломереж, ремонт аудиторій Коледжу та приміщень гуртожитку. Роботу адміністративно-господарської частини за звітний період  було визнано задовільною.

   Заступник директора з навчально-виховної роботи Олександр Мостіпан  представив педагогічній раді орієнтовний сценарій заходів на 1 вересня та здійснив роз’яснювальну роботу щодо організаційної діяльності кураторів. 

Коментарі:

Залишити коментар