Опановуємо освітню платформу Coursera

Автор: admin від 27-08-2020, 11:22

Опановуємо освітню платформу Coursera

 

Викладач вищої категорії  Київського фахового коледжу прикладних наук Олена Юрченко успішно пройшла навчання на популярній освітній платформі Coursera

 

    Платформа Coursera пропонує здобувачам освіти понад 3800 дистанційних курсів від провідних навчальних закладів і компаній світу з 400 спеціалізацій. Курси охоплюють сфери бізнесу, технологій, комп’ютерних наук, ІТ та хмарних технологій, мистецтва та гуманітарних наук, охорони здоров’я, професійного розвитку.

 

 

Опановуємо освітню платформу Coursera

 

 

 

   Для студентів і співробітників Коледжу цей освітній ресурс є у вільному доступі на сайті Бібліотеки Коледжу. Тож кожен охочий може отримати актуальні знання й навички, підвищити свій професійний рівень.

 

 

Опановуємо освітню платформу Coursera

 

 

 

   Для першого знайомства з цією платформою Олена Юрченко  обрала курс Західного резервного університету Кейса "Надихаюче лідерство за допомогою емоційного інтелекту ("Inspiring Leadership through Emotional Intelligence"). Новий досвід, креативні ідеї, лідерські навички, простір для експериментів – ось такі результати навчання. Успішне проходження курсу, набір нових компетентностей, обсяг вивченого матеріалу зафіксовано в сертифікаті.

Коментарі:

Залишити коментар